sâmbătă, 18 septembrie 2010

Uau, a socat lumea intreaga!!!

La decernarea premiilor MVT 2010, Lady Gaga a socat intreaga lumea cu o tinuta din... carne cruda!!! Toata media, toate site-urile si blog-urile sunt pline de oripilarea oamenilor si de pozele ei. Foarte putini insa vorbesc si despre mesajul ei ulterior din interviul de la Ellen DeGeneres Show:

"In mod sigur nu e un semn de lipsa de respect la adresa vegetarienilor. Dupa cum stiti, eu sunt cea mai lipsita de prejudecati persoana din lume. Rochia are mai multe interpretari pentru mine. Daca nu ne sustinem punctele de vedere si daca nu luptam pentru drepturile noastre, in curand vom avea la fel de multe drepturi ca si carnea care ne acopera oasele. Si, nu sunt o bucata de carne!”.

Mie imi place stilul mai aparte, mai iesit din comun, daca nu face rau nimanui.
Nu vezi ca degeaba le vorbesti oamenilor cu frumosul, ca ei dau pagina imediat. Daca doar ar fi vorbit la microfon ar mai fi publicat cineva despre ea pe site-uri? Vuiesc site-urile si blog-urile de vestea tinutei ei din carne. Dar foarte putin scriu despre mesajul tinutei excentrice. De ce? Pt ca pe oameni ii intereseaza mai mult de “grozavii”, nu de ce e normal, adica in acest caz sa fie interesati de mesajul ei si anume ca e normal sa nu renunti la drepturile tale. Adica intr-o societate in care ne vindem pe bani familia, somnul si timpul liber si stam la indemna patronilor care ne calaresc sau a politicienilor care ne fura, trebuie luate masure extreme sa fim auziti. Desi am privit si eu la inceput cu scepticism tinuta ei, pana la urma am gasit motivatia ei foarte buna. Ar fi cazul sa ne trezim sa luptam pentru drepturile noastre.

De altfel este o artista, si a ales modul ei de exprimare.

Daca doriti sa vedeti poze sau sa descoperiti cine este noul cantarestul roman care face furori in strainatate ori care tara a crfescut economic pe timp de criza, ajungand a doua putere economica mondiala, mergi pe blogul:

http://undemergituvantule.wordpress.com/2010/09/17/3-fapte-inedite-din-ultima-vreme/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu